مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با درخواست استعفا

با سلام‌ و احترام. استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم، دوره پیش از خدمت را نیز گذراندم اما قبل از مهرماه و شروع به کار، استعفای خود را تقدیم نمودم. با این وجود هنوز هم با استعفای بنده مخالفت می کنند. حتی حاضرم تمام جریمه مربوط به تعهد خدمت 10 ساله را بپردازم اما باز هم با استعفایم مخالفت می کنند. لطفا بفرمایید که آیا کارشان قانونی است؟ بسیار ممنون میشم که بنده حقیر را راهنمایی بفرمایید که باید چکار کنم

پاسخ ها :

عدم موافقت با استعفا در آموزش و پرورش عدم موافقت با استعفا استعفا از کار استعفا