مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین مشاع

سلام من در قم زمین کشاورزی به متراژ 15000متر دارم برای تغییر کاربری اقدام کردم گفتن باید رضایت اعضای مشاع داشته باشی ولی تعداد اعضای مشاع نزدیک به 1400نفر هست و خیلی از مالکان خارج از ایران سکونت دارند باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شما میتوانیددادخواست افرازنسبت به میزان سهم خودبدهیدیاوکالت از تمامی مالکین مشاعی دراین خصوص داشته باشید.موفق باشید

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شما میتوانیددادخواست افرازنسبت به میزان سهم خودبدهیدیاوکالت از تمامی مالکین مشاعی دراین خصوص داشته باشید.موفق باشید