مشاوره حقوقی رایگان - طریقه ابطال رای بعد از صدور حکم قطعی

ببخشید اگه یه رای قطعی اومده باشه و یکی دو ماه هم ازش گذشته باشه و در مرحله اجراییه باشه، در صورت داشتن ادله محکم برای نقض رای چکار باید کرد و چطور میشه به اصطلاح رای رو شکوند و ابطال رای گرفت؟
داستان از این قراره که مستاجر پول رهنش رو میخواد، بعلاوه وجه التزام قرارداد بابت عدم عودت رهن بعد از یکسال... حکم هم اومده که هم رهنش رو پس بدید هم وجه التزام رو پرداخت کنید... اما 3ماه قبل از اتمام مدت قرارداد به علت عدم پرداخت اجاره ها، قرارداد توسط موجر فسخ شده... حالا موجر میخواد بگه اولا تهاتر صورت گرفته و مبلغ رهن کاهش یافته، دوما به علت فسخ زودتر از موعد وجه التزام تعلق نمیگیره چون قرارداد اعتبار نداشته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اسناد و مدارک مربوطه باید به نظر برسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادنامه قطعی شده است و قابلیت اجراء پیدا کرده‌ است و چیزی به عنوان ابطال رأی در قانون پیش‌بینی نشده است.