مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کارت بانکی

با سلام، کارت بانکی من سرقت شده و فرد مبلغ 10میلیون از کارت من به کارت خودش انتقال داده چون سارق آشنا هست رمز من رو بلد بوده و با دستگاه عابر بانک این جابجایی رو انجام داده است. چی کار باید بکنم؟ شکایت کنم پول من برمیگردد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرینت خود را از بانک بگیرید شکایت نمایید انشالله پیدا خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود برای نتیجه‌گیری، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله �‌توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید