مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت همسر

سلام
من و زنم حدود یک سال و نیم هست جدا زندگی می‌کنیم
متاسفانه ایشان رابطه نامشروع داشتن و حکمشون هم صادر شد و شلاق هم خوردند
اما فردی که باهاشون رابطه داشتن متواری هستن ضمنا حکم جلب سیار از اون فرد هم دارم و مطمئن هستم همچنان با هم در رابطه هستند
متاسفانه از طریق دستگاه قضایی نتونستم جای متهم فراری رو پیدا کنم
چندین بار برای طلاق سعی کردم اما زن سابقم به محضر نیامدند
خانه ای که همسر سابقم در حال حاضر ساکن هستن بیرون شهر و مکانی مجهول هست حتی خانواده خودش هم از محلش اطلاع درستی ندارند
حکم عدم تمکین ایشون هم گرفتم.
آیا امکانش هست دادخواستی تنظیم کنم و پرینت مکالمات و پیامک هاشون رو بررسی کنم برای پیدا کردن متهم فراری و احیانا رابطه نامشروع دیگر؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست جی پی اس کنید به اجرای احکام کیفری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما سلام بله می‌توانید ابتدا شکایت نمایید سپس درخواست‌های خود را بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

میتوانید از از اجرای احکام دادگاه تقاضای نقطه زنی کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

این کار ها رو میتوانید از طریق اجرای احکام انجام دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم صرفاً با طرح شکایت و صدور دستور قضایی