مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله فروش حواله خودرو

من یک حواله خودرو وارداتی به شخصی فروختیم ولی نمیدونستم خودرو چی هست که قیمت رو بدونم بعدکه سایت بازشدمتوجه شدیم ماشین تویوتاکرولابوده وقیمتش چندین برابر از پولی که من گرفتم چون قبل فروش نمیدونستم ماشین چی هست آیا با توجه به این که در قولنامه کافه خیارات وغبن اسقاط شده امکان فسخ قولنامه وجودداردراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
نیاز به رویت قرارداد هست،
در صورتی که بتونید ثابت کنید مورد معامله معلوم نبوده و یا حتی مردد بوده، قابل ابطال هست