مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه کیفری یک

سلام ما از چند نفر شکایت کیفری کردیم، در یک موضوع کلاهبرداری و پرونده رو بازپرسی به نفع ما تموم کرد و همشون به مشارکت در کلاهبرداری سازمان یافته محکوم کرد. چون سازمان یافته هستش پرونده رو فرستادن دادگاه کیفری یک مرکز استان و الان اونجا در حال بررسی هستش. میدونم که اعتراض به رای کیفری یک میره دیوان. سوالم اینه که آیا کیفری یک میتونه رای قطعی بده و دیگه متهمین حق اعتراض نداشته باشند یا نه اگر اعتراض کنند و پرونده برود دیوان، معمولا چقدر زمان میبرد تا دیوان بررسی کند؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سلام خیر دادگاه کیفری نمی‌تواند چنین رای صادر نماید که قابل اعتراض نباشد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

قابل بررسی مجدد توسط مرجع بالاتر می‌باشد.