مشاوره حقوقی رایگان - برقراری رابطه جنسی با فریب

سلام من16سالمه من با یک پسری بودم که من رو گول زد با حرف هاش من روبه خانه خودشون برد بعد از من درخواست رابطه کردگفت اگه این کار رو نکنی جدا میشوم منم چون دوسش داشتم اون کاروکردم وبعدگفت من میگیرمت و این ها باخانواده ام حرف زد ولی زد زیر همه حرف هاش و من شکایت کردم ازش ولی به اصرار پدرومادرش رضایت دادم گفتن ما تو رو میبریم پیشه یک دکتر پرده ات رو خوب کنه من را بردن و پسرش به غلط کردن افتاد دوباره زنگ میزد به پدرم و مادرم غلط کردم من دخترتون رو میخوام مثل اون دفعه نمیکنم تو رو خدا به من بدینیش پدرم و این ها راضی شدن باهمراه خانواده اش اومدن خواستگاری بعد چند روز گفت بیا پیشم رفتم پیشش دوباره کتکم زد و میگفت باید رابطه داشته باشیم من میگیرمت حلقه دستت میکنم و چن روز دیگر عقد میکنیم من رو خراب کرد دوباره میشه بگید جرمه ش چی هست؟ من نمیخوام‌ من رو بدن به این پسر معتاده مشکل اعصاب دارد و من رو نمیخواد اون عاشق یکی دیگر هست به خاطر اینکه حرص اون رو دربیاره همه بلا سرمن اورده ومن هرکاری‌کردم بخاطر این بود دوسش داشتم و با حرف هاش من رو گول زد. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بدون رضایت شما، اقدام به رابطه کرده است جرم زنای به عنف به وقوع پیوسته است.