مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان از قاضی درخواست پرینت شماره موبایل که به نام همسرم نیست به نام شخص دیگه ای هست

چگونه میتوان از قاضی درخواست پرینت شماره موبایل که به نام همسرم نیست به نام شخص دیگه ای هست ولی همسرم از آن استفاده میکند را کرد آیا میشود؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

کانتکت أشخاص اسناد محرمانه ایشان است که فقط در جرائم مهم و جنایات قابل بررسی است و در اندموترد هم در اختیار اشخاص قرار نمی گیرد و سند محرمانه تلقی می شود بنابراین اصولاً مقامات قضایی چنین دستورهایی صادر نمی نمایند مگر اینکه ضرورت ایجاب نماید
تشخیص با مقام قضایی است