مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام خسته نباشین
منظوز از:
علت طرح: رسیدگی جهت صلح و سازش
خواسته : طلاق به درخواست زوجه
شورای حل اختلاف ویژه خانواده
یکماه پیش دادگاه ما برگزار شد زوج که من باشم طلاقش ندادم قاضی پرونده گفت که برین سر خونه زندگیتون
چند روز پیش این ابلاغیه اومد: صلح و سازش
سوالم اینه که:
اگه توی شورا بگم طلاقش نمیدم چی میشه؟
مثلا میخوان توی شورا ازم رضایت بگیرین که طلاقش بدم؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و احترام. در خصوص پرونده های خانواده در ابتدا به شورا برای مصالحه ارجاع می گردد ولی در صورت عدم مصالحه و توافق پرونده به محاکم خانواده ارجاع و با تعیین وقت رسیدگی می گردد و اگر زوجه دلایل موجه برای درخواست طلاق داشته باشد حکم برای ایشان صادر می گردد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرونده های خانوادگی ابتدا برای صلح و سازش به شورا ارجاع میشود. در صورت عدم سارش به دادگاه فرستاده میشود