مشاوره حقوقی رایگان - میخواهم تابعیت ایرانی بگیرم

سلام من از اتباع پاکستان هستم و در ایران متولد شدم ولی از بدو تولد اقامت ایران را نداشتم ، یعنی من بعد از حدود 4 یا 5سال اقامت قانونی گرفتم، گواهی ولادت هم دارم، ایا میتونم شناسنامه ایرانی بگیرم؟؟!

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و احترام شما بعد از رسیدن به سن 18 سال و با استناد به ماده 979 قانون مدنی می توانید با داشتن شرایط درخواست تابعیت ایران را بدهید. شرایط شامل 1- به سن 18 سال رسیده باشید2- پنج سال متوالی یا متناوب در ایران ساکن باشید3- فراری از خدمت نظامی نباشید4- دارای سوءسابقه در هیچ کشوری نباشید.