مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید گواهینامه

با سلام20سال پیش پسر خالم به خاطر دزدی موتور به مدت دوروز زندان رفت وبعد ازآن تبرئه شد دو سال هست گواهینامه دارد و چند روز پیش رفت گواهینامه رو تمدید کند و گفتن سابقه داری تمدید نمی‌کنیم. باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر سابقه دار هم باشد هیچ منعی در ایم زمینه وجود ندارد مگر اینکه محرومیت دائمی برای وی در رای دادگاه ذکد شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پسرخاله شما مشمول مجازات تکمیلی شده باشد نمی‌تواند نسبت به أخذ گواهینامه تا اطلاع ثانوی اقدام نماید.