مشاوره حقوقی رایگان - شماره تلفن جدید در سامانه ثنا

با سلام
اگر شماره جدید در سامانه ثنا را ثبت کنیم و تغییر بدیم، ابلاغیه ها و پیامک های مربوطه در پرونده های قبلی برای کدام شماره میره؟ و اگر برای خط قبلی میره برای پیامک شدن به خط جدید چیست؟؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
با تغییر شماره همراه در ثنا ابلاغ ها به شماره جدید پیامک می شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به خط ویرایش شده ارسال میشود، میتوانید همزمان دو خط هم ثبت ثنا کنید