مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک غیر

سلام.من به سری قباله موروثی از پدرم دارم که کاغذهای دست نویس خیلی قدیمی هستند و زمینها شراکتی هستندیعنی پدرم با عموزاده هاش باهم شریک هستند. دوتا زمین ها هم فقط به اسم‌ پدرم هست که خیلی ساله فوت کرده.برادر ناتنی ام زمینهای پدرم و زمینهای شراکتی رو که‌من هم توشون سهم دارم به یکی از عموزاده فروخته. عموی ناتنی‌ من هم زمینی که به اسم‌پدرم هست رو داده اجاره و با این که‌من تذکر دادم اهمیتی نمیدهند و حق منو چون دخترم پایمال کردند. چطوری باید اجاره دادن زمین و خریدو فروش زمین رو ثابت کنم به دادگاه؟ چون این ها بین خودشون خرید و فروش کردن و اجاره دادن کسی برای من شهادت نمیده.راهی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه گواهی انحصار وراثت می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید و سپس از طریق شورای حل اختلاف می‌توانید تامین دلیل کنید و سپس طرح دعوی اصلی را شروع کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تحریر ترکه و مهرموم ترکه و تقسیم ترکه به طرفیت وراث پدر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نموده و سپس دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را به ثبت برسانید.