مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار خودرو

سلام من 20روز پیش رفتم.تعمیرگاه گفتم چک کنید چرا ماشین آب کم می‌کنه با چک کردم ظاهر ی متوجه شدن که سه راهی آب سیلندر آب میدهد و ابتدا گفتند که سه راهی بخر عوض کنم من خرید کردم گفتند که نیازی نیست بست شلنگ محکم کردم درست شد و من سه راهی رو هم پس دادم بعد از اینکه حساب کردم رفتم خونه شب خواستم یک مسافت 5 کیلومتری برم در بین راه ماشین جوش آورد و زدم کنار هرچی آب داشتم ریختم داخل رادیات دیدم فایده ندارد نگاه کردم زیر ماشین آب ریخته متوجه شدم که هرچی آب داخل موتور بوده رفته بیرون ماشین با جرثقیل تا تعمیرگاه بردم متوجه شدیم که بست شلنگ خیلی محکم شده و سه راهی رو شکسته الان موتور ماشین کامل سوخته و باید تعویض بشود خواستم بدونم باید چی کار کنم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو شما توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی قرار گیرد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی نسبت به ثبت دادخواست به خواسته مطالبه خسارت به طرفیت تعمیرکار خودرو اقدام نمائید.
همچنین می‌توانید از طریق اتحادیه مربوطه نیز نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به تعزیرات و اتحادیه و محاکم عمومی شکایت کنید