مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت فرزند از مادر

سلام.شوهرم در دفتر خانه اسناد رسمی حق طلاق و حق حضانت فرزند را به من داده است. پسرم8 ساله است، . با این حال آیا امکان داره بعد از طلاق، حضانت فرزند رو از من پس بگیرد؟ همیشه من رو تهدید میکنه با این موضوع، چکار کنم؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حضانت چون حق و تکلیف است قابل سلب نیست چرا که حضانت بعد از هفت سالگی با مادر است ولی باتوجه به صلح آن به شما این امکان ضعیف است مگر عدم صلاحیت شما در دادگاه اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که عدم صلاحیت شما برای حضانت در دادگاه خانواده توسط شوهر به اثبات برسد از شما سلب حضانت خواهد شد‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حضانت محضری به شما داده شده
مگر انکه مصلحت طفل ایجاب کند