مشاوره حقوقی رایگان - تبرئه شدن از جرم

سلام
ببخشید امکانش هست توضیح دهید که متهم در مورد مسخره زیر چطوری تبرئه میشود؟
فرض کنید شخصی با ضرب چاقو به قتل رسیده و قاتل مشخص نیست. شخص سوم به محل جرم میاد و به مقتول و چاقو دست میزند و با لباس خونی میرود به پلیس گزارش قتل رو بده ولی گیر می افتد و متهم به قتل مقتول میشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید پرونده به صورت جامع بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

تبرئه یا محکوم شدن این فرد به شواهد محکمه پسند نیاز دارد و این مورد نیاز به بررسی کامل پرونده دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این مقدار دلیل برای محکومیت کفایت نمیکند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

این موارد تنها دلایل ورود اتهام است.اگر اعترافی نداشته باشد،مدارک متقن دیگری بر علیه وی وجود نداشته باشد قطعا تبرئه می شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به مطالعه پرونده هست و به سادگی توضیحات شما نیست چون فقط قسمت کوچکی از کل داستان را گفتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع قتل در مرجع قضایی بررسی خواهد شد