مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دین متوفی بدون اجازه سایر ورثه

یک نفر از وراث برای جلوگیری از ضرر وزیان بیشتر دین مرحوم را با 50 درصد تخفیف به شرط این که یک نفر از وراث تقبل کند و در فرصت کم و بدون اذن باقی وراث نسبت به پرداخت دین و بدهی ایشان اقدام کند و بعد به باقی وراث رجوع کند و به اندازه سهم الارث هرکدام اقامه دعوی کند به حقش میرسد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدا باید صورتجلسه ای بین وراث تنظیم شود مکتوب و دقیق باشد تا بتواند به باقی وراث به راحتی مراجعه کرد در غیر این صورت خیر

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اساسا تادیون متوفی پرداخت نشود مبحث ارث وجود خارجی ندارد ازاموالی متوفی ابتدا باید دیون ومالیات بر ارث پرداخت شد اگر چیزی باقیماند ارباب ارث بین وراث تقسیم میشود، لذا طلبکار میتواند از وراث شکایت و مطالبه دین کند در این مورد شما چون دین متوفی را پرداخت کردید در زمره طلبکاران هستید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دیون متوفی قبل از تقسیم ارث بایستی پرداخت شود و هر اقدامی نسبت به سهم الارث باید با هماهنگی و رضایت کتبی سایر وراث باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرداخت امکان پذیر و درصورت قبول ترکه از ناحیه وارث امکان مطالبه به میزان سهم الارث وجود دارد .