مشاوره حقوقی رایگان - حذف پارکینگ مزاحم

سلام ما یک واحدی خریداری کردیم که جلوی ما یک پارکینگ است که عبور ما را غیر ممکن میکند.
در سند هر دو واحد عبارت‌ پارکینگ قید شده است بدون درج مزاحم یا حق عبور
مالک پارکینگ مزاحم پشت ما به بهانه این که پارکینگ من مزاحم نیست و در سند و پایان کار مزاحم ننوشته همکاری نمیکند.
آیا راه حل حقوقی برای حذف پارکینگ مزاحم وجود دارد؟

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای مزاحمت را به علت عدم‌همکاری مالک پارکینگ مطرح نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جانمایی پارکینگ است
در صورتمجلس تفکیکی جانمایی پارکینگ تمام واحد ها مشخص شده است و