مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند زمین توسط فروشنده

سلام،وقت بخیر ،150 متر از یک زمین زراعی رو که دارای سند مادر هست رو از طریق وکالت‌نامه و مبایعه نامه خریداری کردیم،قرار بود بعد از دو ماه فروشنده سند رو بزنه برامون(زمین‌ها در اداره ثبت تفکیک نشده ),اما الان با گذشت 6ماه فروشنده از سند زدن امتناع میکند،لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اصولا زمین زراعی اجازه تفکیک به کمتر از چند هکتار را ندارد و اگر وعده ای بوده باید علیه فروشنده اقامه دعوی کرد