مشاوره حقوقی رایگان - آیا گوش دادن و دیدن تلفن و تلگرام زن توسط شوهرش جرم محسوب می شود ؟

با سلام
آیا زن قانونا می تواند جلوی شنیدن تلفن خود و واردشدن شوهرش را از دیدن و وارد شدن شبکه های اجتماعی شخصی اش بگیرد؟
و اگر هم جرم هست مقدار و مدت آن چقدر و چگونه است؟و
آیا با معذرت خواهی و دادن تعهد توسط شوهر این مسئله حل می شود ؟ آیا زن و مرد می توانند با در دست داشتن، رمز حسابهای بانکی یکدیگر را چک کنند؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حریم شخصی اشخاص مورد حمایت قانون گذار است اما با عنایت به اینکه ریاست منزل از ویژگی های مرد است او در صورت نیاز و به منظور جلوگیری از برخی رخدادهای نامیمون می تواند نسبت به بررسی اوضاع و احوال و همچنین شبکه های اجتماعی همسر به منظور حفاظت از کیان خانواده اقدام نماید.
بررسی حساب های بانکی با رمز حساب های بانکی فقط به منظور پایش تراکنش های بانکیست ولاغیر

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام این عمل به شرط عدم ورود خسارت به غیر جرم نیست چه نسبت به زن یا مرد باشد.