مشاوره حقوقی رایگان - جهت رفع توقيف خودرو

سلام. خودرو به نام شخص ديگري است كه من به صورت قولنامه ای خريدم و شخص مورد نظر به علت داشتن بدهي به شخص ديگری، متواری ميباشد. الان آن شخص طلبكار ماشين را توقيف سيستمي كرده است . الان من با شخص طلبكار تفاهم كردم كه مبلغی از خودم بهش بدم ايشان خودرو را رفع توقيف كند. حالا من كه طرف شكايت نيستم چيكار كنم ؟ آيا با رضايت محضری حل ميشود ؟ يا راهكار ديگری دارد ؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شخص طلبکارکه طرف پرونده است درپرونده رضایت خویش را نسبت به رفع توقیف اعلام نمایید. وهمچنین از ایشان اقرارنامه محضری مبنی برتوافقات فیمابین اخذ کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
بجز رضایت محضری باید ازش وکالت محضری در انتقال سند و فک پلاک هم بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یا شخصا به شعبه مراجعه و مراتب رضایت را اعلام نماید یا رضایت محضری دهد
شما نیز توافقات را مکتوب نموده و وکالت تعویض پلاک و...دریافت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کسی که ماشین را توقیف کرده است حتماً باید از طریق شعبه مربوطه رضایت خود را برای خروج از توقیف اعلام نماید

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدید

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

سلام علیکم / در خریدهای قولنامه ای بهتراست وکالت فروش هم اخذ میکردیید و در اسرع وقت خودرو را فک پلاک و به نام خود منتقل تا برای شما مشکل بوجود نیاید / در شرایط موجود می توانید شما بدهی شخص فروشنده را پرداخت و ماشین را رفع توقیف نموده (البته با گرفتن رسید معتبر و گواهی 2 شاهد ) و بعداز رفع توقیف خودرو و انتقال به نام خودتان به شخص فروشنده مراجعه و مبلغ خود را پس بگیرید و اگر نداد دادخواست مطالبه وجه و.....