مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رابطه دوست پسر دختری

سلام وقت بخير ببخشيد سوالم در مورد شخصيه كه باهاش دوست بودم و اين اقا دكتر بود و من هر بار برای كارهای درمانی ميرفتم و كارت ميكشيدم مبلغ رو به حسابم بر ميگردون شماره كارتم رو از رو كارتم برداشته بود و با اين كار و اصراراش من باهاش دوست شدم و اول به من گفت كه من مرد مجرد هستم و ٤٠ سالمه ولی بعدا متوجه شدم سنش بالاتر است و دروغ گفته و ازدواج كرده و يه دختر ١٧ ساله داره ولی نميدونم كه جدا شده يا نه و وقتی كه فهميدم و بهش گفتم گفت من جدا شدم از همسرم و قصدم ازدواج با تو هستش و همش به من ميگفت بيا برات خونه بگيرم و با هم زندگی كنيم و به خونوادت ربطی نداره واست تصميم بگيرن و من با اين اقا مدت ٦ ماه تقريبا دوست بودم و اين اقا هر بار من خريد و كارهای شخصی داشتم واسم پول ميريخت و ميگفت من همسرتم دوست پسرتم من وظيفمه كه وقتی با تو هستم هزينه هاتو ساپورت كنم خلاصه من با فهميدن اينكه به من دروغ گفته ازش دور شدم و خواستم كات كنم و اين اقا منو تهديد كرده كه پرينت پرداختيا رو ازت دارم بهم پولهامو بده وگرنه ازت شكايت ميكنم من اين اقا يه بار هم به من تماس گرفت و وقت داد و اون روز منشی نبود و ازش سوال كردم گفت امروز مرخصی هستن و من رسيدگی ميكنم و داشت به من تو مطب زوركی نزديک ميشد كه من گفتم جيغ ميزنم و اينا گفت دست خودم نيست من از تو خوشم اومده و نميتونم تحمل كنم و يه مسيله ديگه من تو دوران اشنايی بهش گفتم من به هيچ عنوان نميتونم باهات رابطه نامشروع داشته باشم اگه جدی هستی اشنا بشيم و بعد بيا برای اشنايی با خونواده و خواستگاری و قبول كرد ولی فقط لفظی و هر بار ميخواست به من دست درازی كنه و دست خودش نيست و اين حرفا و من هم گفتم كه خودمو از ماشين ميندازم پايين و جيغ ميزنم و اين چيزا خودشو جمع كرد ولی من ازش ميترسيدم كاتم كنم تو اين ٥،٦ ماه يه جورايی به زور بودش و من يه بار هم ازش كتک خوردم و هميشه بددهن بود و توهينم ميكرد خلاصه من باهاش داستان داشتم سر كات كردن تا اينكه گفت ازت شكايت ميكنم ميشه منو راهنمايی كنيد

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما میتوانید بابت مزاحمت و تهدید از ایشان شکایت کنیدو بابت پولهای واریزی نیز باید اثبات کند که بعید به نظر میرسد دنبال این قضیه برود.