مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه کیفری

با سلام و عرض ادب
بنده 10 سال پیش 3 ماه زندان رفتم به جرم سرقتی که انجام ندادم و متاسفانه با رای قاضی محکوم شدم و 3 ماه حبس تعزیری گرفتم.
امسال میخواهم برای استخدام نیروی انتظامی شرکت کنم گواهی از سایت عدل ایران گرفتم من رو خواستن در دادسرا و برام عدم سوء پیشینه صادر کردن
آیا به پلیس 10مراجعه کنم برای سوء پیشینه سابقه من رو نشون میدهد یا خیر؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر سوء پیشینه ندارید اما این مورد در سجل کیفری شما ثبت شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال اینکه برای شما مشکل ایجاد شود متاسفانه وجود دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دادسرا سابقه شما را از طریق اداره سجل کیفری پاک میکند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دارای سوءپیشنه مؤثر کیفری نمی‌باشید لیکن در سجل کیفری شما ثبت شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سو پیشینه شما پاک است و چیزی درج نمی‌شود ولی برای استخدام شدن در سازمان های قضایی و انتظامی و نظامی به مشکل می‌خورید