مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477

با سلام نمونه لایحه اعمال ماده 477 براساس سوء استفاده امین اموالی که با جازنی مدارک تجهیزاتی غیره ادعا مالکیت به اموال توقیفی داشته و در مهلتی که اجرا به او داده اعتراض به شعبه بدوی مهریه نداشته و بعد از تحویل قانونی اموال به محکوم علیه مهریه تازه یادش اومده که ادعای مالکیت کند چون محکوم له مهریه برادرش هست و معترض ثالث جهت ایجاد حق برای برادرش این کار رو کرده رای بدوی محکوم شده چون قاضی طبق اظهارات معترض تشخیص داده که مالکیت محکوم له مهریه را پذیرفته ولی در مرحله تجدید نظر فاکتورهایی که اصلا با تجهیزات توقیفی از نظر رنگ و شماره موتور و شاسی مطابقت ندارد و محل تحویل آن ها غیر از محل منازعه گواهی شده و جز مدارک لایحه تجدید نظر خواهی معترض ثالث هست هیچ توجهی نشده و همچنین قاضی نباید به این مدارک توجه میکرده چون در مرحله تجدید نظر ارائه کرده و زمان دفاع خوانده که در جلسه اول رسیدگی بدوی بوده گذشته و در تجدید نظر به دفاعیات خوانده توجهی برای کارشناسی خط اسناد عادی نشده است.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مطروحه نیازمند برسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در صورتی که به دلایل و مستندات شما توجهی نشده اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم توجه به دلایل ابرازی نسبت به اعتراض اقدام نمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق رویت کنیم و سپس نظر قطعی دهیم