مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

باسلام پدرم چندسالی هست که فوت کرده خدابیامرز یه خونه داشت بایه ماشین که منوبرادرم بنام مادرم انتقال دادیم
من دخترم و برادرم اعتیاد سختی داره حقوقمونو پولمونو ازمون میگیره میگه من به 2 میبرم همه چی ماله منه اسباب خونه رو همه رو یکی یکی دزدزده برده دود کرده مامان بیچارم میخاد برای من پولی پس انداز کنه اونم نمیزاره میگه اگه چیزی بهش بدی میکشمش خونش گردنه توئه خلاصه نمیدونم چکار کنیم تکلیف این خونه و ماشین معلوم شه که ما حداقل پولی داشته باشیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست انحصار وراثت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید و سهم الارث هر کدام از ورثه مشخص خواهد شد و