مشاوره حقوقی رایگان - دستبند و آویز ساعت

با سلام
پنج شنبه گذشته متوجه شدم دستبند طلام گم شده میخواستم بدونم از طریق فاکتور از طلا فروشی می توانم پیگیری کنم؟ حدس میزنم کار یکی از دوستان باشه و ممکنه تو محدوده زندگیش طلا رو بفروشه. دو سال قبل هم در زمان حضور ایشون یک آویز ساعت دقیقاً همونجا گم کردم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در این خصوص شکایت صورت بگیرد تا بتوانید استعلام بگیرید می‌توانید حضوراً به یک طلا فروش مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر گم شده خیر بعید است از طریق فاکتور بتوان به آن دست پیدا کرد