مشاوره حقوقی رایگان - سابقه خودکشی

سلام
من چندین ماه پیش قرص خوردم بیمارستان رفتم و ثبت شد اما ماموری نیومد .
میخواستم بدونم این پرونده ایی که تشکیل شده کجا ثبت میشود یعنی هرجا بروم متوجه میشوند این قضیه رو؟
و این که توی استخدام مشکلی پیش میاد؟ مثلا برای استخدام آموزش پرورش ؟
و راه حلی نداره برای این پرونده که پاک بشه یا...؟چیکارش باید بکنم چون من گفتم اونجا چیزی نخوردم چیزی هم نیست حتی برگه دادن امضا کردم برای این که با رضایت خودم نگذاشتم شست و شو بدن معده ام رو و...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پرونده شما در بیمارستان و در سابقه بیمه وجود دارد اما بعضی از ارگان‌های استخدامی با توجه به حساسیت ممکنه استعلام بگیرند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در مرجعی ثبت نمیشود نگران نباشید