مشاوره حقوقی رایگان - كارت ملی و شناسنامه

من جوان ٣٠ ساله اتباع افغانستانی هستم كه ساكن ايران و متولد شده ايران هستم تا به حال به افغانستان سفر نداشته ام پدر و مادرم هم افغانستانی هستند. ميخواستم بدونم راهی هست برای اخذ كارت ملی و شناسنامه ايرانی ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر خدمت سربازی در ایران بروید و همچنین از لحاظ مالی اوضاع خوبی داشته باشید(تمکن مالی) مطابق قانون شما شرایط دریافت تابعیت ایران را دارید........... پیشنهاد می شود قبل از اقدام به دریافت تابعیت ایران شرایط دریافت اقامت و زندگی در سایر کشورها را نیز بررسی نمایید.