مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ایرانی برای اتباع افغانی

با سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید.
پدر من نزدیک به چهل و پنج سال در ایران زندگی کرده و همین ایران ازدواج کردن هم پدرم و هم مادرم افغانی هستن.
من و تمام برادر و خواهرانم در ایران به دنیا اومدیم و گوهی تولد و کارنامه مدرسه و حتی کارت واکسن هم داریم.
سوال من از شما اینه آیا من میتونم درخواست شناسنامه ایرانی بدم.

پاسخ ها :

دریافت شناسنامه ایرانی برای اتباع افغانی شناسنامه ایرانی برای اتباع افغانی شناسنامه ایرانی اتباع افغانی شناسنامه ثبت احوال اتباع