مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از طرف دادگاه

با سلام
بنده از طریق اداره پنجم درخواست مهریه کردم خیلی روندش طولانی شد بطوریکه همسرم درخواست طلاق داد و هنوز مهریه من حتی به مرحله مزایده نرفته.اصلن اداره ثبت اسناد کارشونو درست انچام نمیدن و اصلن کار انجام نمیدن .همسرم اعتراض زده به توقیف مالش .اما سه ماه میگذره هنوز بررسی نکردن و پرونده من همان حالت مونده.میخواستم بپرسم میتونم از طریق دادگاه اقدام کنم و کدوم واسم به صرف تره؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

موضوع صرفه یا سرعت نیست... قانون است وباید اموال منقول یا غیر منقول ابتدا در ثبت تعین تکلیف شوند وسپس اگر دینی ماند ومالی نبود با تایید ثبت به دادگاه مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید از اداره پنجم انصراف خویش را اعلام و از طریق دادگاه ادامه دهید اما دادگاه نیز زمان بر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان از طریق اداره ثبت و استعلامات سه گانه مالی نداشته باشد می‌توانید درخواست انصراف و معرفی به دادگستری را از اداره ثبت بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده را در اداره ثبت مختومه نمائید و از طریق دادگاه اقدام بفرمائید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر همسرتان از طریق اداره ثبت و استعلامات سه گانه مالی نداشته باشد می‌توانید درخواست انصراف و معرفی به دادگستری را از اداره ثبت بخواهید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

برای اقدام از دادگاه باید ختم عملیات اجرایی بدین که در اون حالت کل توقیف ها رفع میشن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ا‌ول باید مرحله ثبت انجام و مختومه شود