مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از ورثه برای دریافت سهام عدالت متوفی

سلام مادر و پدر من هردو فوت کردن الان ما میخواهیم برای گرفتن سهامشان اقدام کنیم انحصار ورثه هر دوتا هم انجام شده و برگه در دست داریم همه خواهر و برادرهام هم کپی کارت و شناسنامه رو به یکی نفر که داوطلب شده به دنبال سهام بره دادیم ولی یکی از برادرها مدرارک نمیدهد و میگوید من نمیخواهم الان میخوام بدونم ما چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از روی پرونده انحصاروراثت مدارک شناسایی اورا بدست اورید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌تواند حق خود را مطالبه کند نیاز به توافق نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر یک از وراث می‌توانند به تنهایی اقدام نمایند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گواهی حصر وراثت زمانی صادر می‌شود که یکی از وراث درخواست دهد نیازی به حضور تک تک ورثه نیست بکی از وراث نیز به تنهایی می‌تواند اقدام کند ولی برای تقسیم ترکه اگر توافق ندارید باید دادخواست داده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر یک از وراث برای مطالبه می‌تواند اقدام نماید و نیاز به توافق همگی نیست.