مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رابطه نامشروع

من ویه زن متاهل رابطه داریم و اما واقعا خداوکیلی همدیگرو میخواییم .... الان شوهرش میخواد پرینت بگیره دوطرفه تماس گرفتیم وهمه نوع رابطه داریم جرممون چیه اگه بتونه ثابت کنه

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ضمن آنکه توصیه به ترک این گناه و جرم میشودارتباط نامشروع اگر زنا محقق شده باشد برای زن اعدام وبرای شما درصورت مجردبودن 100ضربه شلاق والا اعدام میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زنا صورت گرفته باشد برای زن اعدام و شما اگر مجرد باشید 100 ضربه شلاق

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود شلاق و گاها تبعید
بهتر است رابطه را‌ قطع کنید