مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و پخش عکس

سلام همسرم با یه خانوم مجرد از شهر دیگه سکس چت داشتن و عکسای لخت بینشون رد و بدل شده بود ....من توی چتا عکس خودمم دیدم که براشون فرستاده بود..این پیام توی تلگرام بود من تمامی چتا رو برای اکانت خودم فرستادم بعد از چند روز دیدم که خانوم دیلیت اکانت زده....میتونم بابت پخش عکسای خودم شکایت کنم؟ میشه راهنمایی کنید منو

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تلگرام و سایر اپلیکیشن‌های خارجی در صورتی که دیلیت اکانت صورت گرفته باشد قابل پیگیری نیستند لیکن اگر مدرکی دال بر پخش عکس خصوصی شما از جانب شوهر خویش در اختیار دارید از این طریق می‌توانید اقدام قضایی صورت دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت برای شما وجود دارد اما به این صورت نیست که شما هم شکایت کنید طرف مقابل محکوم شود باید پرونده به صورت اختصاصی بررسی شود مشخص گردد که قصد شما در نهایت چه می‌باشدکه با توجه به اون موضوع راهنمایی شوید اما در هر صورت امکان شکایت برای شما از هر دو نفر وجود دارد