مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلای امانت

سلام بنده همسرم طلاق دادم ب مقدار 46 گرم طلا به عنوان امانت سرمایه گذاری پیش بود
2گواه دارم که سوگند یاد میکنند که هدیه نبود امانت بود و فاکتور به نام خودم

و یک چیز دیگر من طلای شکسته دادم جاش طلای نو گرفتم در فاکتور قید شد توسط طلا فروش
بنده کل حق حقوق خانوم پرداخت کردم نفقه و غیره و ایشون تمام حق حقوق خودش و مهریه بذل کرد و من طلاقش دادم
و الان هیچ حق حقوقی پیش من ندارد. سه ماه جدا شدیم کامل میتونم طلاجات پس بگیرم
دادگاه قبول میکند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که این طلا به صورت امانت نزد همسرتان بوده می‌توانید پیگیری کنید هم به صورت حقوقی و هم به صورت کیفری