مشاوره حقوقی رایگان - وورد به عنف به منزل

ضمن سلام تا کنون دو بار یک نفر از اعضای شورای اسلامی روستا بدون توجه به خونه‌شون حیاط منزل و یک چیزی شبیه به داروغه وارد خونه بنده شده و مورد بازخواست قرار داده که باید فلان میکردی و نهایتا از سر بی عقلی به شماره همسرم تماس گرفته و عنوان کرده بایدجواب بدهی و من از طرف شورا زنگ میزنم و میخوام بدونم همسر شما فلان قضیه راست گفته یا دروغ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
امکان طرح شکایت کیفری از فرد وارد شده به منزل که با زور وارد شده خواهید داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی در این خصوص شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ورود به عنف شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید