مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسایه و ورود به منزل

سلام
من برای تذکر به همسایه بالای منزل مادرم که طبق گفته مادرم تا 3-4صبح سر و صدا و درگیری داشتن و نتوانسته بخوابد و چندین بار تکرار شده و شوهر از زنو بچه اش جدا زندگی میکنه ، رفتم و بهش تذکر دادم پسر جلوی در اومد و فحاشی کرد بعد از کمی صحبت و داد زدن قائله ختم شد تا بعدازظهر که پسر همسایه و چندتا دختر مهمانشان به پشت بام رفته و شروع به ترقه زدن کردند بنده به درب منزلشان رفتم و اعتراض کردم که زن صاحب خانه اعلام کرد من زورم به پسرم نمیرسه بیا و خودت باهاش صحبت کن . من وارد خانه شدم ولی پسر همچنان فحاشی و الفاظ رکیک بکار برد . همزمان با من همسرم و مادرم نیز وارد منزل شدند که دو زن مهمان انها و مادر پسر او را گرفته و همسرم و مادرم من را گرفته بودند و فقط دست به یقه شدیم و درگیری رخ نداد ( ضرب و شتم ) و کمتر از دو سه دقیقه من از منزلشان خارج شدم. درگیری حدود ساعت 4 رخ داد. ساعت 9 شب زنگ زد به مادرم و گفت در موقع درگیری لپ تاپ پسرش شکسته و 110 زنگ زد . که امدند و از ما توضیحی نخواستد و رفتند . الان از من به جرم ورود به حریم شخصی و شکستن لپ تاپ شکایت میخواهند بکنند. سوالم این است که با توجه به توضیح بنده ایا میتوانند مرا محکوم به ورود بی اجازه به منزل و شکستن لپ تاپ کنند . هیچ شکستن درب و یا هل دادن صاحب خانه رخ نداده و بعد از گفتن اینکه خودت باهاش صحبت کن وارد شدم و در درگیری چندین نفر حضور داشتند و بعد از حدود 4-5ساعت به 110 زنگ زدند
از بذل توجه شما سپاس گذارم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

طی مراجعه حضوری و ارائه ی مدارک، امکاناتِ دفاع از شما مهیا خواهد بود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی موضوع در دادگاه است در صورت امکان وکیل بگیرید