مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه در 1500متری از زمین هشت هزارمتری

با سلام و خسته نباشی
ممنونم از این اقدام خیرتون
ما یه زمین کشاورزی به متراژ هشت هزارمتر داریم
1500مترشو سال 95از دام و طیور مجوز گرفتیم اما بخاطر ندادن وام پیگیری نشد و بنای تاسیس نکردیم
سال98درخت زدیم اما حیوانات دامی و خرگوش ریشه درختهامونو خوردن مجبور شدیم فنس بکشیم،
توی اون 1500متر مجوزمون یه خانه 70متری ساختیم
همه مدارک و به جهاد دادیم کارشناس آمد گفت مشکلی نیست و جریمه ای برای فنس باید بدید و خانه مشکلی ندارد چون مجوز دارید الان
جهاد شکایت کرده
ممکنه حکم تخریب بخوره یا فقط جریمه میشیمبا مجوز دام و طیور

پاسخ ها :

شکایت جهاد کشاورزی برای ساخت ملک فنس کشی دور زمین کشاورزی تخریب فنس توسط جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی