مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل همجنس گرایی زوج

سلام من متوجه شدم که همسرم با همجنس های خودش رابطه دارند به تعداد زیاد فاعل هستند و با پسرهای کوچک تر از خودش رابطه داشتند فقط عکس و فیلم چت های ایشون رو دارم میخوام هم طلاق بگیرم هم حضانت دخترم رو آیا دادگاه حضانت فرزند رو به همچین انسانی میدهد یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در هر شرایطی، بحث جرم لواط یامنافی عفت از مقوله طلاق و حضانت و نفقه و مهریه جداست و هر کدام احکام خاص خود را دارد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید
در خصوص پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر جهت سلب حضانت استناد کنید بخ عدم صلاحیت اخلاقی ایشون و دادگاه حضانت رو به شماخواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید بابت طلاق حضانت و سایر موارد اقدام نمایید می‌توانید از قبل با وکیل صحبت کنید