مشاوره حقوقی رایگان - دیه قتل عمد

کسی که متهم ردیف اول قتل عمد باشد، چقدر باید دیه بدهد؟ آیا خانواده مقتول میتونند خودشون مقدار رو تعیین کنند؟
یکی از اشناهامون دارن براش پول جمع میکنند و گفتن مبلغ دیه 25 میلیارد هست.
ایا امکان پذیر؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاتل یا قصاص می شود یا مبلغی را توافقی به جای قصاص از قاتل می گیرد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مقدار دیه در امسال 900 میلیون تومان در ماه حرام یک میلیارد و 200 میلیون تومان می‌باشد اگر اولیای دم موافقت نمایند در غیر از این صورت اگر قتل هم باشد قصاص دارد