مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی تصادف

سلام. در تصادفی که ماشین پارک شده بنده از پشت خسارت کامل دیده و یک نفر هم مصدوم شده و طرف مقابل اعتراض و کارشناس سه نفره آورده آیا رای عوض می شود و بنده چگونه میتوانم به موقع از نتیجه مطلع شده و در صورت لزوم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظریه کارشناس به شما ابلاغ خواهد شد و اگر اعتراضی داشته باشید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید