مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام همسر(زوجه) من 4 ماه هست از خانه من رفته خونه پدرش با بچم و من دارم رایزنی میکنن که برگرده خونه ولی تا الان جواب نگرفتم البته نفقه اون را پرداخت می کنم چند ماه میتونه این حالت خونه پدرش باشد و در آینده در گرفتن الزام به تمکین مشکلی برای من پیش نیاد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ا-اظهارنامه تمکین بزنید
2-دادخواست الزام به تمکینربدهید
3-نفقه قاونا تعلق نمیگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا با اظهارنامه به تمکین ترغیب کنیدسپس دادخواست الزام به تمکین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دوستانه موضوع را پیگیری کنید اگر نتیجه ای نداشت می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید.