مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند ملک ارثی

زمینی از پدربزرگم به پدرم رسید که این زمین سند یا بنچاق ندارد حالا که ما وارث این زمین هستیم نمیتوانیم زمین رو بفروشیم چه راه حلی هست چطور میتوانیم سند بگیریم؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

می‌توانید بفروشید اما منظورتان از نداشتن سند چیست. اصلاً ثبت رسمی نشده است و یا ثبت رسمی شده است اما سند آن به نام پدربزرگتان نیست. هر کدام که باشد، جواب متفاوتی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که آیا زمین دارای پلاک ثبتی اصلی و فرعی میباشد یا خیر
و