مشاوره حقوقی رایگان - الحاق نوشته

باسلام
درمورد قرارداد کاری دستنویس شخص مقابل با توجه به این که برگه کاربنی در بعضی قسمت ها‌ پاک شده ادعا نمود که کلماتی الحاق شده به برگه اصلی که در کاربنی نیست، الان کارشناس خط نظر داده که الحاق کلمه صورت گرفته و این الحاق مربوط به هر دو برگه اصلی و کاربنی نیز بوده.میخواستم ببینم این به ضرر من هست یا به نفع من؟ باتوجه به این که برگه اصلی دراختیار من بوده و برگه کاربنی در اختیار شخص مقابل.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
به نفع شماست
صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از آنجاییکه برگه اصلی نزد شما بوده و نظر کارشناس هم الحاق در هردو برگ می‌باشد در صورت اعتراض به نظریه کارشناسی میتوانید هیات کارشناسی تقاضا کنید