مشاوره حقوقی رایگان - به روز شدن دیه در صورت پرداخت اقساط دیه

سلام ببخشید سوالی داشتم در مورد پرونده ای که نزاع جمعی بود
درسال 96نزاعی شد و سه نفر چاقو خوردن در دادگاه به دیه ای با مبلغ مشخص محکوم شدم دیه قسطی شد و از همان تاریخ اقساط آن را ماهیانه پرداخت میکنم حالا دادگاه گفته که دیه شما به روز شده و مبلغ آن چند برابر شده است.
سوالم این جاست که آیا امکان دارد که بعد از حدود هفت سال و پرداخت اقساط دیه بروز گردد
ممنون میشم که جوابم را بدهید و در صورت امکان نقض رأی برایم وکیل معرفی کنید.

پاسخ ها :

پرداخت اقساط دیه دیه به نرخ روز نقض رای معرفی وکیل وکیل دیه