مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت پس از طرح دعوای تخلیه

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم و زحمتکش. ممنون میشم این سوال بنده رو که از دانشجویان فارغ التحصیل ارشد حقوق خصوصی هستم پاسخ دهید.
• فرد الف مالک رسمی ملکی میباشد که به فرد ب وکالت عام میدهد که به وکیل دادگستری وکالت دهد تا علیه کسی که در ملک فرد الف تصرف دارد دادخواست تخلیه دهد. حال پس از طرع دعوا فرد الف یعنی خواهان دعوا ملک خود را به طور رسمی و ثبتی به شخصی دیگر(فرزندش) انتقال میدهد.
• سوال: آیا وکالت بین فرد الف و ب ( وکالت عام) هنوز باقی است یا اینکه فرد ب به واسطه ی اینکه دیگر فرد الف مالک ملک نیست و اختیار ندارد وکالتش منحل میشود؟ به عبارتی طرف دعوای فرد الف یعنی خوانده میتواند این ایراد را مطرح کند که عقد وکالت بین الف و ب به واسطه اینکه الف دیگر مالک نیست از بین رفته و در واقع خواهان دیگر ذینفع و مالک نیست و بنابراین درخواست رد دعوا کند؟
• سوال: آیا فرضا با پذیرش این ایراد و صدور قرار رد دعوا از سوی قاضی، کسی که ملک به او منتقل شده (فرزند خواهان ) یعنی مالک جدید میتواند در این دعوا ورود ثالث کند؟

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام وکالت راجع به ملک بعد انتقال آن اثر ندارد. ولی اینکه شخص مالک جدید میتواند بهنوان ثالث وارد شود به ماهیت دعوی بستگی دارد. ولی اگ رد دعوا بواسطه فقدان وکالت باشد باید مجددا طرح دعوی نمود