مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام و خسته نباشی من یک آپارتمان از یک سازنده بصورت پیش فروش خریداری کردم در قرداداد بین سازنده و مالک. مالک حق فروش را به سازنده داده اکنون سازنده اعلام میکند که بدلیل ورشکستگی قادر به تکمیل ساختمان نیستم آیا من شخصا میتوانم ساختمان خود را تکمیل کنم این درصورتی هست که مالک دنبال فسخ قرارداد با سازنده است آیا مالکیت من پا برجاست. باتشکر

پاسخ ها :

عدم تکمیل آپارتمان پیش خرید توسط سازنده تکمیل آپارتمان پیش خرید شده پیش خرید آپارتمان