مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ ضمانت در قبال فاکتور

حدود 2 ماه پیش بنده برای تراس واحد آپارتمانی خود در طبقه یک ساختمان 5 طبقه توسط شخصی شیشه سکوریت تاشو نصب کرده و 1/3 هزینه اش را پرداخت و برای مابقی چک برای تاریخ 99/3/5 دادم و با توجه به اینکه در فاکتور گارانتی بی قید و شرط قید شده است. به استحضار می رساند چند روز پیش یکی از شیشه ها بدون دلیل شکسته شد و به اطلاع نصاب رسیده و به محل مراجعه کرده و مدعی شد که بدون ضربه ممکن نیست بشکند اما سنگ و یا چیزی دلیل بر ادعای خود در محل پیدا نشد و دوربین هم در محل نبود البته بنظر بنده علت شکستن تغییر دما و یا دلایل دیگر بغیر از ضربه عمدی و یا غیر عمدی می باشد لذا نگرانی بنده از شکستن شیشه های دیگر و یا همان شیشه بعد از نصب مجدد در آینده است که احتمال خسارت جانی نیز برای شخص داخل تراس و یا همسایه های داخل حیاط آپارتمان را نیز تهدید می کند. بنده چطور می توانم انصراف خودم را بصورت قانونی اعلام و بدهی خود را نپردازم تا بقیه شیشه ها هم از طرف سازنده جمع آوری شود و یا تعهد و ضمانت قانونی مادام العمر برای جبران هرگونه خسارت احتمالی در صورت وقوع حادثه اخذ نمایم ؟ باتشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل بدهید بابت علت شکستن شیشه.
2ـ به طرفیت فروشنده دادخواست فسخ معامله به علت عیب و تبعض صفقه بدهید
3ـ چنین ضمانتی وجود ندارد و عملی نیست.