مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت به دلیل نداشتن گواهینامه

سلام خسته نباشید موتور من رو 2 روز پیش کلانتری از من گرفته و گفته رفته پارکینگ اما به من نه قبض دادن نه چیزی من موتورم مدارکش تکمیل هست و فقط گواهینامه ندارم خواهش میکنم راهنمایی کنید من چی کار کنم موتورم رو دو ماهه خریدم صفر هست

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

حتما رسید و قبض دریافت کنید. گواهینامه را سریعا میدهند چون مالک هستین