مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه توسط کارفرما

باسلام . اینجانب حدود یک سال میباشد ک به عنوان نگهبان از یک شرکت معتبر به صورت شیفتی 24 ، 24 با همکارم داریم خدمت میکنم و شرکت روز اول به ما گفت حقوق شما طبق قانون اداره کار برای شما پرداخت میشود . ولی در این 12 ماه هیچ گونه سابقه بیمه ای برای ما پرداخت نشده
طبق جدول حقوق قانون کار سال 1402 حقوق من با داشتن همسر و یک فرزند و داشتن 18 ماه سابقه بیمه تامین در یک شرکت معتبر به عنوان نگهبان الان حقوق من باید 8ملیون تومان باشد ولی دارن به من حقوق یک فرد مجرد بدون فرزند بدون سابقه کار رو پرداخت میکنن 7.300 تومان
چرا همه دارن حق زن بچه آدم میخورند
چرا یک نفر به عنوان بازرس به همچین جاهایی سر نمیزنه تا ببینه چه خبره. لطفا من رو راهنمایی کنید باید چی کار انجام دهم تا حق این همه ماه خودم و زن بچم رو بگیرم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید به مراجع اداره کار مراجعه نمایید